Restaurangkök

Restaurangchefen strävar efter att flödet går från smutsigt till rent till lägsta möjliga kostnad och minsta möjlig arbetsinsats. Det kan vi hjälpa till med.

En del av totalupplevelsen

Det råder ingen tvekan om att restaurangchefen vill servera en matupplevelse på rena tallrikar med fläckfria glas och bestick. En totalupplevelse som blir bättre av en effektiv diskhantering tillsammans med ett genomtänkt flöde mellan restaurangens diskrum, kök och service.

Diskhanteringen är en del av kostnaden för matupplevelsen. Restaurangchefen strävar efter att flödet går från smutsigt till rent till lägsta möjliga kostnad och minsta möjlig arbetsinsats. Det kan vi hjälpa till med.

Modernt diskrum för era behov

Diskomat har lösningar för effektiv diskhantering av varierande volymer i restaurangkök och à la carte restauranger. Vi hjälper till hela vägen från planering av golvytan till inköp av disksystem och tillbehör samt installation, drift och underhåll.

Med Diskomat i köket får restaurangchefen ett modernt utrustad diskrum. Vi ser till att restaurangens behov anpassas med rutiner för avdukning, diskhantering, rangering och dukning. Specialgjorda tillbehör skyddar den exklusiva servisen och kristallglasen.

Kunskap och erfarenhet

Målet med ett effektivt diskrum är att skapa lägre kostnader och mindre miljöpåverkan per serverad måltid. Utöver att lokalytan används på bästa sätt ska disksystemet minimera användningen av vatten, energi och kemikalier. Genom oss får du tillgång till den kunskap och erfarenhet som vi har byggt upp från tusentals restaurangkök världen över. Syftet är att restaurangens diskrum ska:

  • Samarbeta med köket
  • Följa lagstadgade krav på hygien
  • Ha personal som presterar med mindre stress
  • Frigöra tid som kan läggas på kundservice
  • Stärka kunderna upplevelse av restaurangen
Kontakta oss