Diskomat - Årets storköksleverantör 2012

23 oktober, 2012

Diskomat har utsetts till Årets storköksleverantör 2012 av SKBF – Storkökskonsulternas branschförening

Kriterierna: ”Vinnaren av årets Storköksleverantör är ett företag som med hög kvalité levererat storköksmaskiner och storköks-inredning till restauranger och storkök. Leverantören tar tydligt och engagerat ansvar för sin leverans både mot de ritningar som finns upprättade och på sätt att restaurangens personal får en bra start på sin verksamhet efter ny- eller ombyggnad.

Priset har instiftats för att visa på betydelsen av bra storköks-leveranser. Allt från det lilla köket eller baren till den stora restaurangen. Priset delas ut av Storkökskonsulternas Bransch-förening. Jury är styrelsen i SKBF”.

Andra nyheter

Visa alla
Kontakta oss