Diskomat medverkade i Restauranggalan 2013

6 november, 2013

Diskomat medverkade i Restauranggalan 2013 som kategorisponsor till Årets Hållbara Krog. I år vann Lilla Bjers, söder om Visby.
Nedan följer juryns motivering. Stort grattis och fortsatt lycka till säger Diskomat!

Juryns motivering

Årets Krog har under kort tid blivit omskriven, hyllad och fullbokad. Att på detta sätt ha modet att bryta ny mark för ett eget koncept utan tidigare krögarerfarenhet tjänar som en inspiration för hela branschen. Genom att driva jakten på den perfekta råvaran till sin spets, och genom att så tydligt kommunicera sin strävan, har krögarna skapat en restaurang som det alltid är intressant att vända tillbaka till. Här sätts yrkeskunskaperna i både kök och matsal på hårda prov varje kväll – precis som de vill de ha det. Nästa generations krögare är här.

Andra nyheter

Visa alla
Kontakta oss