Diskomat flyttar till nya och moderna lokaler i Sollentuna

24 maj, 2021

Från måndagen den 7:e juni 2021 kommer alla leveranser att ske från vårt nya lager i Sollentuna, och på måndagen den 21:a juni kommer vår flytt att vara avslutad med samtliga kontorsfunktioner på den nya platsen.

Vi ser fram emot en ökad lagringskapacitet samt att få mer lämpliga och rationella områden för montering och montage. Detta kommer att öka vår flexibilitet och konkurrenskraft då vi kontinuerligt växer vår andel av in-house (förädlade) utvecklade produkter.

Vi är engagerade i att fortsätta utveckla våra styrkor som den ledande leverantören av professionella diskställ i Sverige med det bredaste sortimentet och unik kompetens och know-how; Från små à la carte-restauranger, till personalrestauranger och matcourts, komplexa sjukhuskök till krävande diskställsapplikationer för flygservering runt om i världen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till våra nya lokaler! Det är lätt att hitta oss, bara en minut från pendeltågsstationen Sollentuna C. Mycket bekvämt beläget 15 minuter från Stockholms centralstation och 25 minuter från flygplatsen.

Kontoret och lagret har olika gatuadresser men är belägna inom samma byggnad:

Kontor: Oppegårdsstråket 12, 191 61 Sollentuna
Lager: Tingsvägen 19, 191 61 Sollentuna

Alla andra kontaktuppgifter förblir desamma.

Andra nyheter

Visa alla
Kontakta oss